Films, Series & TV

De komische spelshow 'Floor Is Lava' is razend populair op Netflix

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. De komische spelshow 'Floor Is Lava' is razend populair op Netflix

Als iemand "The floor is lava!" roept, dan springen sommige mensen automatisch een stoel of tafel op. Aangezien het kind in je altijd blijft voortleven, is het dus ook niet raar dat de de nieuwe spelshow Floor Is Lava de best bekeken show op Netflix is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Floor Is Lava

In Floor Is Lava strijden drie teams tegen elkaar in verschillende kamers vol hindernissen en met lava op de vloer. Niet met echt vulkanisch heet spul natuurlijk, dan zou het een horrorserie worden. Het team dat het minst in de rode vloeistof valt en de meeste punten verzamelt wint de grote prijs van 10.000 dollar.

Best bekeken serie

Dat je Floor Is Lava niet kent is niet gek, want de spelshow staat pas drie dagen op Netflix. Op de eerste dag was het al beter bekeken dan de serie die al weken het populairst is, volgens Forbes. Het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why stond sinds de release op 5 juni bovenaan de lijst. En als je een beetje van statistieken houdt, dan kunnen we je melden dat Tiger King het absolute record in handen heeft. Die serie stond 27 dagen op de koppositie.

Ster advertentie
Ster advertentie