Films, Series & TV

Beruchte ruzie tussen Paris Hilton en Lindsay Lohan omgezet in filmscript

foto: Alexey Lesik / Shutterstock.comfoto: Alexey Lesik / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Beruchte ruzie tussen Paris Hilton en Lindsay Lohan omgezet in filmscript

Iedereen die is opgegroeid in de 00's kan zich de ruzie tussen Paris Hilton en Lindsay Lohan vast nog herinneren. Je zou denken dat het nieuws rondom het akkefietje inmiddels is afgelopen, maar niets is minder waar. De ruzie, die door verschillende media als 'legendarisch' wordt bestempeld, is omgezet in een filmscript.

Kroniek

Schrijver Ariel Sayegh beschrijft het script als: "Een kroniek van de beruchte ruzie tussen Lindsay Lohan en Paris Hilton van 2004 tot 2006 over wie de beste vriendin van Britney Spears is."

Black List

De film heeft de toepasselijke titel Frenemy gekregen en is op de Black List van Hollywood beland. Deze lijst is een verzameling van de meest besproken scripts die nog geen producer hebben. De Black List heeft een grote staat van dienst in de Verenigde Staten. Zo zijn de populaire films Juno, Slumdog Millionaire en The Wolf of Wallstreet uitgekomen dankzij het platform. Het zou daarom zomaar kunnen gebeuren dat ook Frenemy wordt verfilmd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ruzie

Kun je je de ruzie niet meer herinneren tussen de twee Hollywoodsterren? Een korte opfrisser: Lindsay Lohan en Paris Hilton kregen na een avond uit met Britney Spears knallende ruzie over wie de beste vriendin van de zangeres zou zijn. Ook ontstond er een ruzie over een Griekse miljonairszoon waar ze allebei verliefd op waren. Wereldwijd konden mensen hierover lezen in menig roddelblad en tot op de dag van vandaag is de ruzie nog steeds niet gesust. Vorig jaar haalde Paris Hilton in een interview nog uit naar Lindsay Lohan door te zeggen dat ze passé is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie