logo
Films, Series & TV

Janelle Monáe speelt de hoofdrol in 'Homecoming' seizoen twee

bron: Amazon Prime Video
  1. Newschevron right
  2. Janelle Monáe speelt de hoofdrol in 'Homecoming' seizoen twee

Stel je voor: Janelle Monáe die wakker wordt in een roeiboot, ergens midden op een meer. Ze weet niet meer hoe ze daar is gekomen. Ze weet niet eens wie ze is. Die zoektocht naar haar identiteit beleef je samen met haar in het tweede seizoen van Homecoming, de spannende dramaserie die vanaf 22 mei te zien is bij Amazon Prime.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Militaire veteraan

Janelle Monáe lijkt een militaire veteraan te zijn geweest en moet diep graven om dat te ontdekken. Uiteindelijk brengt die zoektocht haar bij de Geist Group, een bedrijf waar experimentele medicijnen worden getest. Hebben die soms iets met haar gedaan? Dat zie je allemaal in het tweede seizoen. Let ook goed op Monáe, want de zangeres heeft de aandoeningen PTSS en geheugenverlies uitvoerig bestudeerd voor deze rol.

Julia Roberts

Janelle Monáe moet in het tweede seizoen van Homecoming actrice Julia Roberts doen vergeten. Zij speelde in het eerste seizoen een vrouw die na een carrière bij Homecoming - een instelling die soldaten begeleidt naar een burgerleven - ineens serveerster werd. Het Ministerie van Defensie wil graag weten waarom ze dat gedaan heeft, maar dat weet ze niet meer zo goed. De rol leverde Julia Roberts een nominatie op voor beste acteerprestatie in een televisieserie op bij de Golden Globes. De serie werd ook genomineerd als beste dramaserie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie