Films, Series & TV

Eerste Turkse Netflixserie The Protector verschijnt in december

  1. Newschevron right
  2. Eerste Turkse Netflixserie The Protector verschijnt in december

Netflix heeft vandaag de releasedatum bekendgemaakt van de eerste Turkse Netflix Original: The Protector (Hakan: Muhafiz). Aan het einde van de officiële trailer is te zien dat de serie met de Turkse topacteur Çağatay Ulusoy in de hoofdrol, op 14 december verschijnt op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onsterfelijke wezens

Çağatay Ulusoy speelt Hakan, een doodnormale jongen met een zwaar leven in Istanbul. Op een dag ontdekt Hakan dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort dat de Turkse metropool ten allen tijde moet beschermen. Niet tegen criminelen of politieke invloeden, maar tegen mystieke en onsterfelijke wezens.

The Immortal

Hakan weet weinig van vechten, maar wordt opgeleid door de weinige mensen die nog over zijn van het genootschap. Deze Loyal Ones trainen hem in het geheim, want als hun vijand (The Immortal) ontdekt dat hij (The Protector) leeft, dan verwoest hij de hele stad om Hakan te pakken te krijgen.

Bestseller

Naast Çağatay Ulusoy spelen ook Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık en Hazar Ergüçlü een grote rol in The Protector die op 14 december uitkomt. De Netflix-serie is grotendeels gebaseerd op het boek Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi van de Turkse auteur N. Ipek Gökdelen.

Ster advertentie
Ster advertentie