Naar homepage
Films, Series & TV

Vader Tilo ziet dochter Sara voor het eerst in 'All You Need Is Love Kerstspecial'

foto: RTL XL
  1. Newschevron right
  2. Vader Tilo ziet dochter Sara voor het eerst in 'All You Need Is Love Kerstspecial'

De All You Need Is Love Kerstspecial heeft dit jaar weer voor tranen gezorgd bij de miljoenen kijkers op kerstavond. Een van de meest emotionele herenigingen was die van de Egyptische Tilo en Joyce uit Heiloo. Zij werden twee jaar geleden verliefd op elkaar in Egypte. Joyce ging terug naar Nederland en beviel hier van dochter Sara. De familie heeft er alles aan gedaan om Tilo naar Nederland te halen voor de bevalling, maar dat bleek onmogelijk. Zoals vaker is het Robert ten Brink en zijn team van All You Need Is Love (AYNIL) wel gelukt om een visum voor Tilo te fixen.

Babysitter Robert ten Brink

Tilo kon een week na de geboorte van Sara naar Nederland komen om haar voor het eerst vast te houden. De grootste verrassing was voor Joyce, toen Robert ten Brink ineens op haar stoep stond en vertelde dat Tilo bij de liefdesbus stond. Toen ze uit het raam keek en haar vriend zag staan, gaf ze hun dochter Sara aan Robert en rende naar Tilo. De presentator was enorm verbaasd en kon niets anders doen dan het kind vasthouden en uit het raam kijken naar de hereniging.

Sara robert

Bron: RTL XL

"Sorry habibi!"

Na een innige omhelzing die op straat plaatsvond, ging het stel terug naar het appartement waar papa Tilo zijn dochter Sara voor het eerst kon vasthouden, ruiken en zoenen. Hij straalde helemaal en zei: "Papa is er, papa is hier habibi (schatje)! Ik ben papa! Sorry habibi! Sorry! Sorry! Sorry!" Ook ontmoette Tilo de oma van Joyce. Zij had contact had opgenomen met All You Need Is Love om haar kleindochter te herenigen met Tilo.

Terugkijken

De hereniging van Tilo, Joyce en Sara kan je vanaf de 24ste minuut terugzien in de All You Need Is Love Kerstspecial.

Ster advertentie
Ster advertentie