Films, Series & TV

Bizzey, boer Ayoub en Demi de Boer krijgen het zwaar te verduren in Special Forces VIPS

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Bizzey, boer Ayoub en Demi de Boer krijgen het zwaar te verduren in Special Forces VIPS

Het vierde en nieuwste seizoen van Special Forces VIPS staat bijna voor de deur en ook in dit seizoen moeten de bn'ers flink afzien. Zo krijgen onder meer Bizzey, Demi de Boer en Demy de Zeeuw het zwaar te verduren. "Vergeet alles wat je weet over Special Forces VIPS en vervang het door zand, hitte en nog meer zand en nóg meer hitte", kondigt Videoland op Instagram aan.

Sahara

Er liggen een aantal grote uitdagingen te wachten voor de bn'ers in het gloednieuwe seizoen van Special Forces VIPS. Deze keer gooien de makers van het programma het namelijk over een geheel andere boeg. Zo laat Videoland via Instagram weten dat de deelnemers een groot deel van hun deelname door zullen brengen in de Marokkaanse Sahara. Videoland laat weten dat de bn'ers "het zwaar voor hun kiezen krijgen". Dat is ook zeker terug te zien in de trailer. Zo zien we dat de deelnemers in het water zitten onder tralies en moeten ze van een extreme hoogte abseilen zonder handen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tot het uiterste getest

De deelnemers moeten dus een aantal zware fysieke en mentale challenges overwinnen. Maar dat schrikt de bn'ers nog niet meteen af. Zo zegt boer Ayoub: "Ik ben nergens bang voor in het leven. Ik ben alleen bang voor God." Bizzey zegt zelfs dat hij van angst houdt. "Ik vind angst juist leuk. Ik hou gewoon van voelen dat ik leef." Ondanks deze uitspraken lijken de deelnemers het toch zwaarder te hebben dan ze in eerste instantie dachten, want ze worden tot het uiterste getest. "Denk maar eens goed na of je hier nog wel wil zijn. Je mag het nu zeggen", wordt er tegen Bizzey gezegd terwijl hij het duidelijk moeilijk heeft en geen woorden uit kan brengen.

Het belooft dus een emotionele en zware tocht te worden die je vanaf 28 januari kan zien via Videoland.

Ster advertentie
Ster advertentie