FunX

Ouassima over haar deelname aan Special Forces Vips: "Ik heb doodsangsten uitgestaan"

foto: Instagram: @ouassima_official
  1. Newschevron right
  2. Ouassima over haar deelname aan Special Forces Vips: "Ik heb doodsangsten uitgestaan"

Vanaf vandaag is het tweede seizoen van Special Forces VIPS te zien op Videoland. In deze serie geven tien BN'ers de controle uit handen terwijl zij meegaan op een keiharde training van de special forces. Ook Ouassima Tajmout heeft meegedaan aan deze intense ervaring. In Start met Fernando vertelt ze hoe ze dit vond. "Ik heb doodsangsten uitgestaan."

Een teken

Toen Ouassima het eerste seizoen van Special Forces VIPS keek had ze het er met een vriendin over hoe tof het zou zijn om daaraan mee te doen. Nog geen week later werd ze gebeld of ze een van de kandidaten wilde zijn voor het tweede seizoen van de serie. "Het was een teken", vertelt ze aan Fernando. "Het voelde meteen als: ja, dat moet ik doen. Al had ik nog geen idee waar ik precies 'ja' tegen zei."

Ouassima over deelname Special Forces: "Je leert je eigen angsten te overwinnen"

Intense ervaring

De training is voor Ouassima uiteindelijk emotioneel en fysiek het meest intense geweest wat ze ooit heeft gedaan. "Er worden in het programma knoppen omgezet waarvan je niet eens wist dat je ze had. Op fysiek vlak leer je dat je kan overleven en op mentaal vlak leer je jezelf zo goed kennen. Dat is ongekend. En je laat deze kwetsbaarheid ook nog eens zien aan heel Nederland. Dat is heel eng."

Ouassima heeft verschillende dingen geleerd in het programma. "Hulp vragen is iets wat daar heel erg naar voren is gekomen. Ik moest wel hulp vragen, want ik was echt aan het overleven. Dat zal ook te zien zijn." Het vragen om hulp was een klein onderdeel van hoe je op elkaar bouwt als team in het programma. "Je overleeft samen en juist daarom heb je ook de ruimte om je eigen angsten te overwinnen. Ik heb doodsangsten uitgestaan die ik nog nooit eerder heb gezien of gekend."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onbetaalbaar

Op de vraag van Fernando of ze nog een keer mee zou doen, heeft Ouassima een duidelijk antwoord: "Absoluut niet, maar ik had het ook nooit willen missen. Ik ben dankbaar en blij dat ik heb meegedaan. De lessen die ik eruit heb gehaald zijn onbetaalbaar en die neem ik de rest van mijn leven mee."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie