Films, Series & TV

Netflix brengt teaser uit van zesde seizoen van 'Black Mirror'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix brengt teaser uit van zesde seizoen van 'Black Mirror'

Het nieuws waar iedere Black Mirror-fan ontzettend lang op heeft gewacht is eindelijk een feit. Netflix heeft het zesde seizoen van de populaire televisiereeks aangekondigd middels een teaser. Het nieuwe seizoen moet volgens de streamingdienst nog onvoorspelbaarder worden dan de vorige vijf.

'Black Mirror moet blijven verrassen'

Black Mirror-bedenker Charlie Brooker vertelt aan Tudum dat hij zichzelf heeft verrast met het eindresultaat van seizoen zes. "Ik heb altijd het gevoel gehad dat Black Mirror verhalen moet bevatten die volledig van elkaar verschillen en mensen, inclusief mezelf, moet blijven verrassen. Wat voor nut heeft het anders? Het moet een serie zijn die niet makkelijk te definiëren is en zichzelf opnieuw kan blijven uitvinden", aldus Brooker.

In juni op Netflix

In de teaser is onder anderen Breaking Bad-acteur Aaron Paul te zien. Het is nog onduidelijk wat zijn rol precies is in de serie. Verder bevat de teaser vooral onheilspellende beelden die erop wijzen dat je als Black Mirror-fan weer zal smullen van je favoriete serie. Lang hoef je gelukkig niet te wachten op seizoen zes, want alle afleveringen verschijnen in juni op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie