Films, Series & TV

'The King's Man' is dé actiefilm als je van Britse humor houdt

  1. Newschevron right
  2. 'The King's Man' is dé actiefilm als je van Britse humor houdt

De grootste criminelen van de wereld hebben in de film The King's Man een plan gesmeed om rijk te worden, waarbij miljoenen mensen gedood zullen worden. The King's Man gaan dit plan proberen te dwarsbomen. Zij vormen een geheime onafhankelijke inlichtingendienst, die soms buiten het boekje om gaat. Zij doen wat de landelijke inlichtingendiensten niet mogen en voeren dat netjes, meedogenloos en zeer effectief uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The King's Man

The King's Man is het derde deel in de Kingsman-reeks. De eerste film Kingsman: The Secret Service verscheen in 2014. Drie jaar later kwam het vervolg: Kingsman: The Golden Circle. En in 2020 is daar het derde deel The King's Man, dat zich voor de gebeurtenissen van de eerste film afspeelt. In deze allerlaatste film van The King's Man worden we meegenomen in het verleden, zo rond de Eerste Wereldoorlog. We duiken in de dagen waarin de inlichtingendienst is ontstaan en zien hoe ze destijds te werk gingen.

Bioscoop

The King's Man met Ralph Fiennes, Gemma Arterton en Djimon Hounsou draait vanaf 17 september in de Nederlandse bioscopen.

Ster advertentie
Ster advertentie