Films, Series & TV

Ook 'Mocro Maffia'-acteur Iliass Ojja doet mee aan 'Expeditie Robinson'

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Ook 'Mocro Maffia'-acteur Iliass Ojja doet mee aan 'Expeditie Robinson'

Ook Mocro Maffia-acteur Iliass Ojja heeft het aangedurfd om te overleven op een onbewoond eiland. Hij is namelijk een van de kandidaten van het aankomende seizoen van Expeditie Robinson. "Ik mag het eindelijk zeggen! Een droom die in vervulling is gegaan", zegt hij daarover op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Taxi

Iliass is bij velen bekend als Taxi uit Mocro Maffia, maar hij speelde al in veel meer films en series, waaronder Shouf Shouf Habibi!, Pizza Maffia, Radeloos en Klem. Vorig jaar deed hij mee aan de Videoland-editie van het programma De Verraders.

Hoe ver hij het heeft geschopt op het Robinson-eiland, moet nog blijken. Zijn vrienden en collega's hebben in ieder geval vertrouwen in hem, zo blijkt uit de comments. "Watertaxi, strijder!", reageert het account van Mocro Maffia.

Andere deelnemers

Gisteren werd topmodel Rose Bertram als een van de eersten bekendgemaakt als deelnemer van het nieuwe Expeditie Robinson-seizoen. De complete lijst met survivors is nu bekend en bestaat naast Iliass en Rose uit Vincent Vianen (choreograaf/danser), Juultje Tieleman (YouTuber), Dzifa Kusenuh (actrice/presentatrice), April Darby (zangeres), London Loy (tv-kok), Liza Sips (actrice), Harry Piekema (acteur), Chatilla van Grinsven (ex-topsporter), Mike Weerts (acteur), Kirsten Westrik (presentatrice), Niek Roozen (acteur), Susan Radder (actrice), Laura Vlasblom (zangeres), Dennis Wilt (weerman), Thijs Boermans (acteur), Niels Oosthoek (presentator), Devrim Aslan (champion in Beat The Champions), Ferry Weertman (ex-topsporter) en Marion Pauw (schrijver).

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder, is vanaf maandag 29 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie