Films, Series & TV

'Expeditie Robinson' komt met All Stars-seizoen: dit zijn de kandidaten

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. 'Expeditie Robinson' komt met All Stars-seizoen: dit zijn de kandidaten

Expeditie Robinson komt terug en wel met een bijzondere twist! Het programma krijgt namelijk een All Stars-seizoen. Daar doen zestien kandidaten aan mee die het allemaal al eens tot de (halve) finale van de expeditie hebben geschopt, onder wie een paar winnaars. Dat heeft RTL Boulevard vanavond bekendgemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zanzibar

De oud-winnaars die terugkeren in Expeditie Robinson zijn Hugo Kennis (2019), Kay Nambiar (2014), Edith Bosch (2013) en 'onbekende Nederlanders' Carlos Platier Luna (2017), boerin Bertie (2016) en boer Jan (2018). Verder komen oud-finalisten Dio, Ferry Doedens, Gregory Sedoc, Sebastiaan Labrie, Thomas Dekker, Niels Gomperts, Krystl Pullens, Mariana Verkerk, Rita Berger en Dominique Hazeleger terug voor revanche.

Het All Stars-seizoen is eind vorig jaar opgenomen op Zanzibar en wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper en Art Rooijakkers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vorige seizoen

De aankondiging komt nog geen twee maanden nadat het vorige seizoen van Expeditie Robinson te zien was op televisie.. Robbert Rodenburg kwam toen in Kroatië als winnaar uit de bus. Ook Défano Holwijn deed mee aan dat seizoen, maar moest zijn deelname vroegtijdig afbreken vanwege een heftige blessure aan zijn rib.

Expeditie Robinson: All Stars is vanaf 24 februari elke week om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Op Videoland zijn de afleveringen ook te zien, daar kun je telkens een aflevering vooruitkijken.

Ster advertentie
Ster advertentie