Films, Series & TV

Deze Fresh Prince reünie haalt jeugdherinneringen omhoog bij fans

  1. Newschevron right
  2. Deze Fresh Prince reünie haalt jeugdherinneringen omhoog bij fans

De goeie oude tijd. De cast van de hitserie The Fresh Prince of Bel-Air kwam maandag bij elkaar voor een korte reünie en het beeld brengt nostalgische gevoelens omhoog bij fans.

(niet) compleet

Alfonso Ribeiro (Carlton) deelde een groepsfoto via Instagram met Tatyana Ali (Ashley), Karyn Parsons (Hilary), Daphne Maxwell Reid (Aunt Viv) en Joseph Marcell (Geoffrey). Bij de foto plaatste hij de tekst:

"Altijd geweldig om een middag door te brengen met mijn Fresh Prince familie. Ik wenste dat James Avery nog steeds bij ons was om dit compleet te maken."

Alfonso kreeg reacties als:

"Beste jaren '90 show! Je mist ongetwijfeld oom Phil. Deze foto kan mensen alleen gelukkig maken! Geweldige mensen en epic show! Serieus fantastisch!"

"BLIJFT VOOR ALTIJD MIJN FAMILIE. Deze show was mijn jeugd!!

"Ik kan alleen maar denken aan die scène met oom Phil en Carlton in het ziekenhuis toen hij een hartaanval had gekregen :'( "

comeback

Het overlijden van James Avery (Uncle Phil) in 2014 is de reden voor de cast om geen remake te maken van de serie. Eerder zei 'Carlton' in een interview met E! News: "Ik denk niet dat wij als cast onze fans recht aan zouden doen. We hebben allemaal het gevoel dat hij centraal stond in de show. Zonder hem werkt het gewoon niet."

Geen kans op een comeback, dus in plaats daarvan moeten de fans het maar doen met herhalingen, die goeie ouwe herinneringen en deze foto waarop het lijkt alsof de tijd even heeft stilgestaan.

Ster advertentie
Ster advertentie