Films, Series & TV

La Casa de Papel-bedenker vertelt over mogelijke spin-offs

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. La Casa de Papel-bedenker vertelt over mogelijke spin-offs

La Casa de Papel is momenteel dé wereldwijde hit van Netflix en fans kunnen geen genoeg krijgen van de avonturen van de Spanjaarden. Een vijfde seizoen is al aangekondigd, maar er liggen ook opties op tafel voor een eventuele spin-off.

De producent van de serie, Álex Pina, heeft in een interview aangegeven dat hij zeker openstaat voor een spin-off. “We hebben veel mogelijkheden voor spin-offs. Ik denk dat dat te danken is aan de sterke en krachtige identiteit van de personages”, vertelt hij aan Oprah Mag. “Bijna elk personage zouden we graag terugzien in een spin-off. We kunnen ze allemaal in andere contexten bekijken.

Wie o Wie?

De serie bevat veel verschillende personages, dus de vraag is dan ook: wie zou er het meest geschikt zijn voor een eigen serie? Álex zou zelf dan kiezen voor Arturito, beter bekend als Berlin. "Ik denk dat hij een zwarte komedie zou kunnen hebben. Hij is een vrouwenhater, psychopaat, egocentrisch, narcist, delinquent en verkrachter. Maar toch zijn er veel mensen die hem aanbidden, omdat hij vriendschap, loyaliteit en broederschap waardeert.

Of toch een ander?

Toch zijn er meerdere opties mogelijk. “Van Nairobi tot El Profesor, alles zou kunnen. Denver heeft bijvoorbeeld juist weer een personage met zijn eigen charme. Ik zou ze allemaal een spin-off willen geven.” Laten we hopen dat er zoveel mogelijk komen!

Bekijk hieronder de trailer van het vierde en meest recente seizoen van La Casa de Papel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie