Films, Series & TV

Pennywise de horrorclown is terug in de eerste beelden van 'It Chapter Two'

foto: YouTube: Warner Bros. Pictures
  1. Newschevron right
  2. Pennywise de horrorclown is terug in de eerste beelden van 'It Chapter Two'

Als we de eerste beelden van It Chapter Two moeten geloven, zijn we nog lang niet van Pennywise de horrorclown af. Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer van de nieuwe film gedropt en die is behoorlijk creepy. Je ziet Beverly, de volwassen versie van een van de kids uit de eerste film, op bezoek bij een oud vrouwtje dat nogal raar gedrag vertoont. Logisch, want ze blijkt Pennywise's little girl...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

de terrorclown is terug

Het eerste deel van It, dat twee jaar geleden in de bioscoop verscheen, speelt zich af in de zomer van 1989. De kids van The Losers Club werden toen geteisterd door de terrorclown met zijn enge rode ballonnen. In It Chapter Two keren de - inmiddels volwassen geworden - losers na 27 jaar terug naar het stadje Derry. En alhoewel de clown uit Stephen Kings iconische horrorserie eerst verslagen bleek, is hij sterker terug dan ooit.

cast

De volwassen Ben wordt gespeeld door James McAvoy, die je kent als de schizofrene man uit Split en Glass. Verder bestaat de cast uit onder andere Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, X-Men: Dark Phoenix), Jay Ryan (Mary Kills People), Isaiah Mustafah (The Wire) en Bill Hader (Saturday Night Life). Pennywise wordt wederom gespeeld door Bill Skarsgård.

It Chapter Two check je vanaf 6 september in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie