Naar homepage
Food

Shane Kluivert brengt vegetarisch kookboek 'Vega met Shane' uit

foto: Instagram: Shane Kluivertfoto: Instagram: Shane Kluivert
  1. Newschevron right
  2. Shane Kluivert brengt vegetarisch kookboek 'Vega met Shane' uit

Shane Kluivert heeft vandaag zijn gloednieuwe kookboek Vega met Shane uitgebracht. Zoals de titel al verklapt, focust de dertienjarige voetballer zich in zijn tweede kookboek op vegetarische gerechten. Het boek bevat veertig vegetarische gerechten en is bedoeld om andere jonge kookliefhebbers te helpen met koken.

Vega met Shane

Aangezien het eerste kookboek van Shane een groot succes was, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. "Ik heb veel leuke reacties gekregen op mijn eerste boek, daarom heb ik besloten om een tweede kookboek te maken" zei Shane in een video op Instagram. De FC Barcelona-voetballer vertelde aan RTL Boulevard dat hij tijdens de lockdown meer tijd over had dan gedacht. "Toen heb ik de recepten opgeschreven en die vervolgens uitgeprobeerd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vegetarisch

Shane wil met zijn vegetarische kookboek niet alleen mensen helpen met koken, maar hij wil ook dat ze beseffen wat ze eten. "Vlees is niet altijd even goed voor je. Ik eet zelf ook minder vlees omdat ik het zielig vind om een dood dier in je mond te stoppen. Als we allemaal wat minder vlees eten, gaat de wereld er al een stuk op vooruit. Je kan zoveel lekkere gerechten maken met groenten", vertelde hij aan de Telegraaf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie