Food

Leonie deelt simpele recepten voor studenten

  1. Newschevron right
  2. Leonie deelt simpele recepten voor studenten

Leonie is pas 26 jaar, heeft al twee kookboeken uitgebracht en opent binnenkort haar eigen pop-up restaurant. Op haar Facebook heeft ze 100.000 volgers en deelt ze dagelijks de lekkerste recepten van haar website 'Gewoon Wat een Studentje 's Avonds Eet'. In Jouw Stad Amsterdam vertelt ze het geheim achter haar succes.

makkelijk

Leonie begon vijf jaar geleden als hobby met een blog. Ze was toen nog student en postte elke avond een foto van haar makkelijke avondeten. Nu is ze inmiddels geen student meer, maar deelt ze nog steeds recepten die makkelijk en snel klaar zijn. De recepten zijn niet alleen voor studenten, maar voor iedereen die 's avonds geen zin heeft om lang in de keuken te staan en toch lekker wil eten. De recepten zijn niet per se heel gezond.

"Ik hou gewoon van lekker eten, ik ben niet echt bezig met voedsel hypes als quinoa. ik schrijf gewoon waar ik zin in heb en ik hoef me niet bezig te houden met voedingswaarden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

succes

Wat begon als een hobby is nu compleet uit de hand gelopen. Leonie kreeg kookboekdeals aangeboden, reist de hele wereld rond en mag binnenkort voor zes dagen haar eigen restaurant openen.

"Het is me allemaal overkomen. Ik heb de allerleukste baan van de wereld. Ik verdien mijn geld met schrijven over avondeten en ik kan niet eens heel goed koken."

Ster advertentie
Ster advertentie