Food

7 snacks voor op een regenachtige dag op de bank

  1. Newschevron right
  2. 7 snacks voor op een regenachtige dag op de bank

Het maakt niet uit welk seizoen, welke maand of dag, in Nederland valt altijd wel regen. Verschrikkelijk… tenzij je vrij bent en op de bank kan genieten van je favoriete serie. Op zo’n moment is een snack onmisbaar! De meesten zullen kiezen voor een zak chips, of een reep chocola. Ben je toe aan iets anders? Om je een beetje te inspireren hebben wij wat snackideeën op een rijtje gezet om je chillsessie compleet te maken.

1. Nutella pizza met aardbei en banaan.

Ook lekker met frambozen!

2. Nacho's uit de oven.

Nacho's zijn niet meer weg te denken! Ieder heeft zo zijn eigen manier van nacho's maken. Zolang je er genoeg kaas bij doet, zit je wel goed!

3. Wafels met banaan en gesmolten pindakaas.

Bij een wafel hoort toch suiker, ijs of chocoladesaus? Maar pindakaas? Toch schijnt dit erg lekker te zijn.

5. Pizzastengels

Niemand wil op een vrije dag te lang in keuken staan. Al helemaal niet voor een snack. Deze snack ziet er misschien ingewikkeld uit, maar don't worry binnen twintig minuten zit jij alweer met je stengels op de bank.

6. Zoete aardappelfrietjes

Kwestie van in de oven gooien. Easy!

7. Last but not least: Croissantjes met knakworst

Wanneer heb je dit voor het laatst gegeten of gemaakt? Voor velen een throwback naar hun kindertijd. Deze snack werd vaak als verjaardag traktatie uitgedeeld. Waarom jezelf niet trakteren op een schaaltje van deze croissantjes?

Ster advertentie
Ster advertentie