Food

Deze 12 smaken ijs skip je zelfs met dit warme weer

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Deze 12 smaken ijs skip je zelfs met dit warme weer

Het is deze week heet in Nederland en dat merk je aan alles. De hashtag #hitteplan is trending, airco's draaien volle toeren in de auto en 's nachts schiet het aantal zoekopdrachten naar ventilators omhoog. Dat betekent dus ook dat we weer massaal aan ijsjes gaan likken. De standaardsmaakjes zoals aardbeien en chocolade kennen we allemaal wel, maar er zijn ook genoeg smaakjes die je zelfs met 30 graden liever skipt. En die hebben wij voor jou op een rijtje gezet!

1. eetbare Insecten

Insecten kan je eten, shout out naar de Aziaten voor die ontdekking, maar de vraag is of je je ijs daarvoor wil opofferen.

2. BRUIN BROOD

Zo'n bruin broodje kaas is lekker in de ochtend, maar als het in je ijs zit, klinkt het al een stuk ranziger.

3. RAMENNOODLES

Noodles zijn ideaal voor als je echt niet weet wat je wil koken, maar blijkbaar is het ook lekker in je ijsje.

4. KOEIENTONG

Nee.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

5. Salmiak

Als ik de comments mag geloven, dan is salmiakijs helemaal geweldig. Mensen zijn laaiend enthousiast over dat spul dat smaakt naar salmiaklollies.

6. Augurk

Aangezien ik zelfs mijn hamburgers standaard zonder augurk bestel, is het misschien ook slimmer om niet te zeggen hoe ik denk dat ijs met een augurkensmaak zal smaken.

7. Spinazie

We weten nu allemaal wat Popeye na dat blikje spinazie naar binnen werkt.

8. Zoete aardappel

Ik gok dat zoete aardappel-ijs zal smaken als koude aardappelpuree met veel te veel suiker en melk. En dat klinkt best oké eigenlijk.

9. Bier

Voor de echte liefhebbers van bier is er natuurlijk bier-ijs. Blijkt ook lekker voor bij de vrijdagmiddagborrel.

10. Uien

Als je uien snijdt volgen al snel de tranen. Bak je ze niet, dan blijven ze licht pittig van smaakt, maar als je ze bakt, worden ze zoeter van smaak. Laten we hopen dat de uien in dit ijsje gebakken zijn.

11. KREEFT

Dit moet wel het ideale ijsje zijn voor al die rappers die kreeft kunnen betalen en daar graag over rappen. Er is dus een markt voor!

12. Paracetamol

Zo'n paracetamolletje is handig als je hoofdpijn hebt, dus misschien werkt het ook als je een brain freeze krijgt als je te snel van je ijsje eet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie