Food

Dit bedrijf betaalt je om op voedselontdekkingsreis te gaan

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Dit bedrijf betaalt je om op voedselontdekkingsreis te gaan

Het Britse bedrijf Vibrant Vegan Co. zoekt een Director of Taste, dat is iemand die hele wereld over reist om nieuwe levensmiddelen te ontdekken. Het bedrijf betaalt de voedselontdekkingsreiziger zo'n 58.000 euro per jaar, maar let wel op. Het gaat niet om döner, sushi of roti met kip. Ze zoeken nieuwe plantaardige oplossingen voor veganmaaltijden.

Lekker reizen

Je vliegtickets, hotels en maaltijden worden allemaal vergoed door het bedrijf. Het enige dat jij hoeft te doen, is nieuw plantaardige voedsel vinden en dat rapporteren aan het bedrijf. Daarvoor ben je jaarlijks veel op reis naar landen zoals India, Turkije, China, Chili, Mexico en Japan.

Foto: Unsplash

Ervaring

Iedereen kan zich aanmelden voor de vacature van Director of Taste, maar het bedrijf zoekt wel iemand met ervaring in de levensmiddelenbusiness of een kok. Het is helemaal mooi meegenomen als je afgestudeerd bent als voedseldeskundige of iets vergelijkbaars, maar dit volgens de Britten geen vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een fulltimebaan als Director of Taste, waarbij je werkweken hebt van 35 uur. Je krijgt een jaarloon van ongeveer 58.000 euro en daarbij horen 28 vakantiedagen. Ze betalen je gelukkig ook uit als je ziek bent, want die kans is groot als je nieuwe dingen gaat proeven. Aanmelden doe je door te mailen naar eathappy@vibrantvegan.co.uk. Voor meer info, check je de website.

Foto: Unsplash

Ster advertentie
Ster advertentie