Food

YouTuber Chahid maakt grootste kapsalon ter wereld (250 kg)

foto: Instagram @dutchperformantefoto: Instagram @dutchperformante
  1. Newschevron right
  2. YouTuber Chahid maakt grootste kapsalon ter wereld (250 kg)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een kapsalon op z'n tijd gaat er bij menig Nederlander wel in, maar zo groot als YouTuber Chahid Charrak van Dutch Performante zul je hem niet snel zien. Letterlijk, want de vlogger heeft de grootste kapsalon ooit gemaakt in zijn nieuwste video.

825 bakjes kapsalon in een bak

Om het record te verbreken schakelde Chahid de hulp in van acteur Vincent Visser en gingen ze langs bij hun favoriete döner kebab-zaak om daar kilo's aan vlees op te halen. Daarnaast waren er ook kilo's aan patat, sla, kaas en saus nodig. Tientallen bakken van de voedingsmiddelen werden vervolgens in een gigantische bak gegooid waar ze de uiteindelijke mega-kapsalon maakte. Maar liefst 825 bakjes kapsalon konden uit de mega-editie gehaald worden.

Buurtbewoners genieten mee

"Ik heb genoeg", stelt Vincent echter al naar een paar happen. De rest van de kapsalon werd gelukkig uitgedeeld aan buurtbewoners, zodat iedereen er toch nog van kon meegenieten.

Veel views

De video is in 24 uur al meer dan 300.000 keer bekeken. "Zo'n zin in een kapsalon", reageert iemand. Kaj Gorgels noemt het duo "niet helemaal goed".

Ster advertentie
Ster advertentie