Food

National Caramel Day: deze snacks zijn om je vingers bij af te likken

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. National Caramel Day: deze snacks zijn om je vingers bij af te likken

Het is National Caramel Day. OMG *heart eyes*. Dacht je vanaf vandaag weer even gezond te gaan doen...vergeet het gewoon. Op zo'n bijzondere dag heb je tenminste een officieel excuus om all out te gaan. Dus, speciaal voor de gelegenheid, alvast wat inspiratie voor wat je strakjes nog naar binnen kan proppen. Yum yum!

1. Karamel is misschien niet echt gezond ofzo, maar als het vegan is, maak je het ergens ook wel weer een soort van goed met jezelf. Toch?

2. Een beetje groente en een beetje karamel en voila! De karamel worteltaart is geboren.

3. Oké, je hoeft niet per se semi-gezond te doen hoor. Als je wil gaan voor vanille-ijs met onweerstaanbare gezouten karamelsaus, dan mag dat best. Ga daarna gewoon lekker de gym in joh!

4. Tegenwoordig heeft zoute popcorn serieuze concurrentie. Niet alleen van standaard zoet, maar ook van bijvoorbeeld de overheerlijke crunchy karamel variant. Wejooow. Next level film kijken met een bak van dit op je schoot.

5. wie een echte karameljunkie is, moet die oranje verpakking van Tony's Chocolonely kennen. Maar wat dacht je van een hele taart met de smaak van deze magische reep?!

Ster advertentie
Ster advertentie