FunX

Zelfverzekerde Queen Zomercarnaval vroeger gepest

  1. Newschevron right
  2. Zelfverzekerde Queen Zomercarnaval vroeger gepest
Miguelina Mota is afgelopen weekend gekroond tot Queen Zomercarnaval 2014! Hiermee is de droom die ze al jaren koesterde in vervulling gegaan. "Carnaval is echt een passie van me. Als ik het hoor begint m'n hart al sneller te kloppen. Ik dacht; nee ik wil het dit jaar aanvoeren en ik wil de queen zijn. Het is 30 jaar Zomercarnaval en ik wilde gewoon het jubileum vieren," vertelde de 21-jarige Miguelina vanmorgen in Start.

"Gepest worden heeft me sterker gemaakt"

Gepest

Ondanks dat Miguelina Mota zo zelfverzekerd overkomt, is ze dat niet altijd geweest. "Vroeger werd ik zelf gepest maar dat heeft me eigenlijk sterker gemaakt. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu zo zelfverzekerd ben en dat ik m'n dromen naga en ik wil ze realiseren ook." Haar moeder heeft haar toentertijd zelfs een half jaar thuis laten blijven omdat het ze op school werd gepest.

"Gewoon in jezelf blijven geloven"

Doorzetten

Miguelina wil als Queen Zomercarnaval ook een belangrijke boodschap overbrengen. "Er zijn verschillende obstakels in het leven maar jij moet proberen om ze te vermijden en toch je doel voor ogen te houden en dat je gewoon in jezelf blijft geloven," vertelde de student Management Toerisme tot slot. In september gaat ze afstuderen en wil ze in een hotel werken als manager. Maar ze gaat natuurlijk eerst lekker swingen tijdens het Zomercarnaval!


{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/158615024%3Fsecret_token%3Ds-WMQVv&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false"></iframe>
{/source}Ster advertentie
Ster advertentie