FunX

Hoe sla je een moderne vrouw aan de haak?

  1. Newschevron right
  2. Hoe sla je een moderne vrouw aan de haak?
Veel mannen denken dat ze geen kans maken bij een mooie moderne vrouw als ze er niet gelikt uitzien. Tegenwoordig zijn vrouwen namelijk veeleisender dan vroeger. Jan Heemskerk en Marcel Langedijk willen deze kansloze casanova's een handje helpen en hebben daarom het 'Handboek Voor De Liefdespanter' samengesteld.
Eigen ervaring en experts
"We hebben onze eigen ervaring verteld en wij zijn heel oud en heel ervaren en hebben heel hard moeten vechten om ├╝berhaupt ooit aan een vrouw te komen. We hebben alle fouten al gemaakt, dus dat hoef jij niet meer te doen", aldus voormalig Playboy hoofdredacteur Heemskerk tijdens FunX Start. Behalve hun eigen ervaringen hebben de schrijvers ook experts bij betrokken. Zo hebben ze voor het onderdeel koken twee sterren kok Ron Blaauw om enkele tips gevraagd.

Veroveren en behouden
Heemskerk heeft ervoor gekozen om het boek samen met zijn ex-collega Langedijk te maken omdat ze elkaar goed aanvullen. Marcel weet volgens Jan meer over de modetrends en sixpacks. Heemskerk heeft weer kennis op het emotionele vlak. De heren geven naast versiertips ook aanwijzingen om een relatie in stand moet houden. "Je moet haar toch ook het gevoel geven dat je een soulmate bent", aldus Jan. Volgens de schrijver staan er ook gesprekstechnieken beschreven in het boek die mannen moeten helpen bij het onderhouden van de relatie. Hij raadt vrouwen daarom ook aan om het voor hun man aan te schaffen: "Voor meisjes ook, koop het gerust voor je vriend als je denkt dat je ook zo'n leuke man wil."


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F58773853&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie