FunX

Frans succes voor Caro Emerald

  1. Newschevron right
  2. Frans succes voor Caro Emerald
Ineens was ze daar! Caro Emerald met het nummer 'Back It Up'. Ook haar tweede single 'A Night Like This' deed het goed. Maar het kan nog beter! Binnenkort vertrekt de zangeres naar Frankrijk voor optredens. In Start vertelde Caro Emerald dat 'Back It Up' daar op alle radiostations wordt gedraaid. Plannen voor een nieuwe video zijn in de maak... Beluister het hele interview in de ochtendshow Start.

Caro Emerald te gast in Start:

{wmaremote}http://download.omroep.nl/funx/blogs/20100210080001.mp3{/wmaremote}

Van demo naar hit
Ze zong 'Back It Up' een paar jaar geleden in als demo en daarna gebeurde er eerst niets. Tot hij vorig jaar als single werd uitgebracht. Dat werd zo'n succes dat er een tweede single kwam. Nu is er zelfs het debuutalbum 'Delete scenes from the cutting room floor'. Caro Emerald vertelde in Start hoe haar carrière plotseling in een stroomversnelling raakte en wat de 'fame' met haar doet.
Caro goes French
Het Franse succes voor Caro Emerald is nog maar het begin. Er zijn al deals getekend met Noorwegen, Finland, Zweden en Denemarken. Daarnaast zijn twee majors in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk aan het vechten om de distributierechten. Ze hoopt met beide benen op de grond te blijven, ook als het lukt om door te breken in al deze landen.


Caro Emerald - Back it up
{youtubejw}RbK5yyn89IQ{/youtubejw}

Caro Emerald - A night like this
{youtubejw}74LXx0wSqMI{/youtubejw}
Ster advertentie
Ster advertentie