FunX

Lil Wayne op #1 in Slow Jamz Top 100!

  1. Newschevron right
  2. Lil Wayne op #1 in Slow Jamz Top 100!
Rapper Lil Wayne staat dit jaar verrassend bovenaan in de Slow Jamz Top 100 met zijn hitsingle 'How To Love'. De track is afkomstig van zijn Tha Carter IV album. Daarmee stoot hij K-Ci en Jojo van de eerste plaats met hun grote hit All My Life.

Lil Wayne releasde How To Love in 2011 en kreeg daar twee platinaplaten voor in de Verenigde Staten. Wat opvalt aan de track, is de nieuwe stijl die Lil Wayne toepast. Na de videoshoot zou de rapper zelfs gezegd hebben dat ze met How To Love alle country awards gaan binnenhalen.

Top 3

Lil Wayne's How To Love wordt dit jaar op de voet gevolgd door My Boo, het duet van Usher en Alicia Keys. Op de derde plaats vinden we tevens de eerste Nederlandstalige track, Mijn Baby van Jayh. Bekijk hier de hele Top 100!

Valentijnsdag

Iedereen die de Slow Jamz Top 100 op de radio heeft gemist, kan opgelucht ademhalen. Op Valentijnsdag is de hele Top 100 namelijk weer terug te luisteren via de Slow Jamz stream! Dat kan via internet, maar ook via je mobiel! Download nu gratis de FunX App en geniet 24/7 van de lekkerste Slow Jamz op jouw smartphone.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/y8Gf4-eT3w0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie