FunX

Nederlandse Odillia (24) dropt binnenkort track met Snoop Dogg: "Het was crazy"

foto: Instagram: @odilliahh
  1. Newschevron right
  2. Nederlandse Odillia (24) dropt binnenkort track met Snoop Dogg: "Het was crazy"

Misschien beginnen er nog geen belletjes te rinkelen als je de naam Odillia hoort, maar daar kan heel snel verandering in komen. De 24-jarige rapper annex zangeres uit Nederland is namelijk hard op weg om door te breken in Amerika. Binnenkort kunnen we ook een track van haar verwachten met Snoop Dogg. Odillia vertelde er meer over in Start met Fernando.

American Dream

Bijna een jaar geleden vertrok Odillia naar Los Angeles om daar haar American Dream na te jagen. "Toen ik vorig jaar afstudeerde, heb ik met mijn laatste stufi-geld een vliegticket gekocht en voor een maand keihard gestreden. Ik stond elke dag voor de deur van platenlabels om voor een record deal te strijden."

Elke dag voor de deur staan van platenmaatschappijen bleek uiteindelijk niet zo'n succes te zijn. Telkens weer werd Odillia weggestuurd en dat was enorm demotiverend voor de rapper. "Ik weet niet waarom, maar ik word altijd heel erg onderschat. Dat is echt een van mijn grootste struggles."

Nieuwe tactiek

Odillia realiseerde zich dat zij een andere tactiek moest bedenken. Zo besloot ze naar peperdure hotels te gaan waar allerlei belangrijke mensen uit de muziekindustrie vaak te vinden zijn. "Toen ben ik via-via mijn manager tegen het lijf gelopen." Odillia scoorde in haar laatste week een contract bij platenlabel LukeVision Enterprise en dat zijn geen kleine jongens! "Het is een managementduo dat bijvoorbeeld achter Nelly en Mariah Carey zitten", vertelt Odilia.

Collabo met Snoop Dogg

Alle keiharde inspanningen van Odillia werpen nu hun vruchten af. Zo heeft zij onlangs een track gemaakt met hiphoplegende Snoop Dogg en vlogen zij samen naar Aruba voor de clipshoot. Een exacte datum mag Odillia nog niet geven, maar de track komt zeker binnen drie weken uit.

"Het was crazy en precies zoals ik had verwacht. Naast een gangsterpersonage, is hij ook gewoon heel erg lief. Toen ik mijn nummer opzette en hij het gelijk tof vond, voelde dat echt als de allergrootste beloning voor mij."

Ster advertentie
Ster advertentie