Entertainment

Snoop Dogg brengt muzikaal eerbetoon aan Kobe Bryant

foto: Tinseltown / Shutterstock.com - EPA
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg brengt muzikaal eerbetoon aan Kobe Bryant

Snoop Dogg heeft een mooi muzikaal eerbetoon aan basketballegende Kobe Bryant gebracht. Daarin rapt hij over hoe veel Kobe betekende voor de sport en voor de community in Los Angeles. De video en rap werden vertoond tijdens de uitreiking van de ESPY-awards (Excellence in Sports Performance Yearly).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Carrière

Snoop behandelt in sneltreinvaart Kobe's carrière, van middelbare school tot aan de NBA en alle sportieve hoogtepunten die daarna volgden. "From Compton to Long Beach to Watts, we all peeped and watched you. From Crenshaw to Malibu, we was all proud of you." Ondertussen zijn er verschillende memorabele momenten en muurschilderingen van Kobe en zijn dochter Gianna te zien.

"In the picture to end up a fixture, too large for any frame.
You beat the odds by a mile, all grit no smile.
A new golden child, let's do it Mamba style."

Helikoptercrash

Kobe en zijn dochter Gianna kwamen op 26 januari 2020 om het leven bij een helikoptercrash samen met nog zeven anderen. Kobe's weduwe Vanessa Bryant eist nu honderden miljoenen dollars van het helikopterbedrijf en de nabestaanden van de betrokken piloot. Ze vindt het onverantwoordelijk dat de helikopter die dag de lucht in is gegaan, omdat de weersomstandigheden niet veilig genoeg waren. Ze houdt de piloot aansprakelijk voor de crash.

Ster advertentie
Ster advertentie