Entertainment

Vanessa Bryant, Kim Kardashian, Drake: dit zijn de liefste vaderdagfoto's

foto: Instagram: vanessabryant
  1. Newschevron right
  2. Vanessa Bryant, Kim Kardashian, Drake: dit zijn de liefste vaderdagfoto's

Vaderdag is voor veel mensen hét moment om een mooie familiefoto te delen of een vaderfiguur in het zonnetje te zetten met een lieve boodschap. Dat deden ook veel celebs, waaronder Vanessa Bryant, Kim Kardashian, Drake en J.Lo, en dat leverde de volgende hartverwarmende Instagramposts op:

KIM KARDASHIAN
Kim postte een foto van de hele Kardashian-West familie en plaatste daarbij een bedankje aan Kanye: "Bedankt dat je het leven zo leuk maakt. Je geeft onze kinderen een geweldig leven!"

Vanessa Bryant

Vanessa Bryant herdacht haar overleden man Kobe met een foto van haar vier dochters. "Fijne Vaderdag aan de BESTE vader in de wereld. We missen je zo erg."

Drake

Drake liet zijn schattige zoontje Adonis zien en wenste alle "echte G's" een fijne Vaderdag. In zijn stories gaf hij een paar mannen een shoutout die hij als rolmodel ziet, zoals Snoop Dogg, LeBron James, Lil Wayne, Jamie Foxx en Birdman.

Jennifer Lopez

J.Lo eerde drie belangrijke mannen in haar leven met drie Instagramposts: de vader van haar kinderen Marc Anthony, haar eigen vader David Lopez en haar lover Alex Rodriguez.

Justin Timberlake

Justin Timberlake zette een krachtige vaderdagspeech online. "Jongens groeien op tot vaders. Daar denk ik veel aan deze dagen. We proberen onze zoon te leren om iedereen te respecteren, we leren hem dat iedereen gelijk is en dat niemand anders behandeld zou moeten worden wegens huidskleur. We leren hem dat, omdat hij op een dag hetzelfde aan zijn kinderen zal leren. Het is een cyclus."

Ciara

Ciara plaatste een foto van hubby Russell Wilson en hun kinderen. "Jouw liefde voor ze vult mijn hart met vreugde. Je bent echt de mooiste man die ik ooit heb gekend en je mooiste gedeelte is de vader in jou."

Teyana Taylor

Teyana Taylor bedankt haar man Iman Shumpert: "Ik haat je 'stinking guts'. Ik moet ervan kotsen. Je bent het vuil tussen m'n tenen. Maar ik zou je voor geen goud ruilen."

Lil Wayne

Lil Wayne's dochter Reginae zette haar vader in het zonnetje. "De meesten kennen al jouw krachten niet en weten niet hoe sterk jij echt bent..."

LIL BABY

Lil Baby deelde de next level vaderdagsetting die er voor hem klaarstond. Jacuzzi, liveband, massagetafel...Weer eens iets anders dan een ontbijtje op bed.

Ster advertentie
Ster advertentie