FunX

Zo vieren bekende vaders hun Vaderdag

foto: Instagram: Ronnie Flex
  1. Newschevron right
  2. Zo vieren bekende vaders hun Vaderdag

Ronnie Flex, Murda en Eljero Elia hebben minimaal één ding gemeen en dat is dat ze vader zijn. Murda maakt net als Maradonnie zijn eerste Vaderdag mee, comedian Jandino kreeg een caviaontbijt en Eljero Elia wenste alle vaders die nog leven of al overleden zijn een fijne Vaderdag.

Papa Murda

Murda wenst alle vaders een fijne Vaderdag en heeft ook een boodschap in het Turks voor zijn dochtertje Indy: "Mijn dochter, deze hele grote wereld ligt aan je voeten. Spreid je vleugels en vlieg mijn schat. Kijk niet terug. Papa staat altijd achter je. Bedankt dat ik je papa mag zijn. Ik hou meer van jou, dan van mijzelf."

Papa Maradonnie

Voor Maradonnie is dit zijn allereerste Vaderdag en daarom moet hij wat kwijt. Over het niet hebben van een vader tot zijn eigen rol als papa: "Jij staat op nummer 1 in me leven... daarna komt stoney en het spacen. Mijn vader is een ijskoude vent.. paar keer gezien maar nooit echt gekend. Soms is dat faya, tis een aparte pijn. Want nu ik jou meemaak, zo lief en klein... vraag ik me echt af: hoe kan hij er niet voor me zijn?"

PAPA RONNIE Flex

Ronnie Flex is vandaag een man van weinig woorden op Instagram, maar wel eentje die trots is op zijn dochtertje. En dat mag zeker gezien worden.

Papa Eljero Elia

Eljero Elia heeft vier prachtige kinderen en is dan ook een trotse vader. Hij wenst iedereen die nog vader moet worden, dat is, moeders die de vaderrol op zich nemen en alle overleden vaders een fijne Vaderdag via Instagram.

Papa Jandino

Comedian Jandino wenst iedereen een fijne Vader-/Caviadag. Hij twijfelt nog steeds aan het ontbijt dat hij vanochtend kreeg. Alles wat op het bord ligt, is volgens hem namelijk caviavoedsel. Kan iemand hem een croissantje sturen?

Papa Hansie

Papa Hansie voelt zich geblessed om de vader van twee kinderen te zijn en dat schrijft hij ook duidelijk op Instagram. Hij wenst alle vaders een fijne Vaderdag, zowel degene die het echt is, als degene die het echt wil zijn maar de kans niet krijgt doordat de situatie het niet toelaat.

Papa André Hazes

André Hazes wenst iedereen een Fijne Vaderdag en doet dat met een hele speciale video. Daarop zien we hoe zijn zoontje het podium oploopt terwijl de zanger afscheid neemt. André denkt geen moment na en laat zijn microfoon vallen om zijn kind te zoenen.

Papa Bizzey

Papa Bizzey houdt het vandaag kort: "Happy Vaderdag papa! ❤️"

Papa Ryan Babel

En ook Ryan Babel wil alle andere vaders een fijne Vaderdag wensen. Ook zet hij zijn zoontje in het zonnetje, iets dat hij twee weken geleden ook deed toen hij jarig was.

Ster advertentie
Ster advertentie