Music

D Smoke werkt samen met Snoop Dogg in krachtige clip 'Gaspar Yanga'

foto: YouTube: D Smoke
  1. Newschevron right
  2. D Smoke werkt samen met Snoop Dogg in krachtige clip 'Gaspar Yanga'

D Smoke heeft een video gedropt bij zijn track met Snoop Dogg: Gaspar Yanga. De tune is onderdeel van Black Habits, het album dat D Smoke twee maanden geleden uitbracht. Net zoals bij zijn vorige clips heeft de rapper uit Inglewood zich ook dit keer weer uitgeleefd met een creatief concept voor de video. Zo wordt hij in het begin neergeschoten, waarna hij met behulp van Uncle Snoop overgaat tot wraak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gaspar Yanga

De track is vernoemd naar Gaspar Yangar, de Afrikaanse leider van de slavenopstand die in 1570 plaatsvond in een gebied in Mexico. Hij staat bekend als een van de weinige tot slaaf gemaakten die een succesvolle strijd wist te voeren met de machthebbers. Gaspar Yanga is voor velen een symbool van kracht en dat is de vibe die terug te horen is op D Smoke's track.

Rhythm + Flow

D Smoke won vorig jaar het eerste seizoen van de Netflix-talentenjacht Rhythm + Flow en heeft sindsdien met zijn Engelse én Spaanse bars bewezen de capaciteiten te hebben om een hele grote te worden. Afgelopen tijd connecte hij met flink wat bekende collega's, dus dat belooft alleen maar goeds voor de rest van het jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie