FunX

Styliste Lissa Brandon (23): "Rihanna is mijn favoriet. Vernieuwend en veelzijdig"

  1. Newschevron right
  2. Styliste Lissa Brandon (23): "Rihanna is mijn favoriet. Vernieuwend en veelzijdig"

Op je 23ste de vaste styliste zijn voor Mr. Polska, Natalie la Rose en Childsplay. Dat kreeg Lissa Brandon binnen twee jaar voor elkaar. Met af en toe ook klusjes voor Ronnie Flex en Mr Probz heeft ze genoeg ervaring opgedaan in Nederland. Maar het kan ook zomaar zijn dat Lissa binnenkort vaker in het buitenland te vinden is.

"Ik kom net terug uit L.A. Alles is daar op een hoger niveau. Daarom zou ik sowieso meer willen doen in Amerika. Het liefst kom ik in contact met Rihanna. Zij is vernieuwend, doet haar eigen ding en is veelzijdig."

tanden in mode gezet

Beroemdheden kleden was niet het eerste waar Lissa van droomde. "Ik wilde altijd orthodontist worden, maar ik ben twee keer uitgeloot. Nu vind ik dat niet erg meer." De styliste was altijd al bezig met mode, "maar aangezien ik op het VWO zat, dachten mijn ouders dat ik maar beter gewoon kon gaan studeren." Nu zij toch de modewereld is ingestapt, heeft zij zelfs een eigen kledinglijn op de planning staan in samenwerking met een ander merk. "Het wordt street, rock-achtig, comfy en unisex."

Instagram cv

Hoe je als 23-jarige zo goed te vinden bent door artiesten, kan Lissa wel verklaren. "Dat komt door social media en voornamelijk door Instagram. Je kan supermakkelijk linken met mensen en ze kunnen in één oogopslag zien wat jij doet en wat je stijl is. Instagram is toch een beetje je cv." Ook in het echte leven heeft zij een goede link met opdrachtgevers als Mr. Polska, Childsplay en Natalie La Rose. "Als je samen naar het buitenland gaat voor shoots of videoclips, merk ik wel dat die band echt sterkter wordt."

Lissa's words of wisdom bestaat uit drie delen: "één: wees niet bang om hard te werken; twee: als je een plan hebt, begin vandaag; drie: pray on it.’’

WhatsApp

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'je met FUNX AAN naar 06 22 97 48 23. En meld je aan voor onze updates!

Ster advertentie
Ster advertentie