FunX

Luchtvaartdeskundige: "UFO's bestaan gewoon"

  1. Newschevron right
  2. Luchtvaartdeskundige: "UFO's bestaan gewoon"
Steeds meer mensen zien UFO's vliegen in Nederland. Wat luchtvaartdeskundige Coen Vermeeren opvalt is dat er ook duizenden vastgelegde waarnemingen tussen zitten van getrainde waarnemers zoals astronauten en piloten. Hij schreef daarom het boek 'UFO's bestaan gewoon' over de feiten rondom dat soort waarnemingen.

Getrainde waarnemers

Coen vertelde in Fresh 'n Up dat er jaarlijks tienduizenden waarnemingen worden gedaan, waarvan 90% tot 95% wel kan worden verklaard. "Het percentage wat overblijft zijn vaak de waarnemingen die door getrainde waarnemers zijn gedaan die op video zijn vastgelegd of op de radar." Zo heeft hij ooit een grote gouden bol boven zijn wijk zien zweven, die hij tot op de dag van vandaag niet kan verklaren.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F85453257"></iframe>
{/source}

Buitenaards

Coen Vermeeren linkt de UFO's aan buitenaards leven, omdat hij dat heeft gehoord van mensen die bij de luchtmacht of de NATO gewerkt. Zij zeggen volgens Coen dat ze weten dat er buitenaards leven is, dat er al contact is en dat de technologie bestaat. "Volgens hun zijn er anderen op de wereld die zeggen dat het niet aan mensen vertelt mag worden." Ook de zesde man op de maan, Edgar Mitchel, bevestigde dit tijdens de boekpresentatie van Coen.

Belangrijk

"Ik zeg niet dat elke UFO buitenaards is, maar ik wil dat de discussie hierover gevoerd moet worden. Het is zo belangrijk voor de planeet," aldus Coen Vermeeren, luchtvaartdeskundige aan de TU Delft.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/v_HXCxFkXk0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie