FunX

Sporkslede gaat voor internationaal succes

  1. Newschevron right
  2. Sporkslede gaat voor internationaal succes
Jesse Sporkslede is één van de bekende designers van Nederlandse bodem waar je trots op mag zijn. Vorig jaar was de talentvolle ontwerper al te gast in Start. Vandaag vertelde hij tijdens de show meer over nieuwe projecten waar hij zich op dit moment mee bezighoudt. Één van de opmerkelijke nieuwtjes die Sporkslede had was dat hij gaat samenwerken met designer Roper Rope. Hij is de ontwerper van Meek Mill en heeft daarnaast ook eerder voor Sean Kingston en Ace Hood samengewerkt.

Jesse is op dit moment ook bezig met de zakenpartner van T.I., Ralph Reynold, die zich richt op de kledinglijn Akoo. Daarnaast mag de Nederlander ook zijn ontwerpen naar Marc Ecko sturen, hetgeen voor een positieve ontwikkeling zorgt. Sporkslede heeft een drukke periode voor de boeg want naast zijn projecten heeft hij nog meer te doen. Zo is hij onlangs aangenomen bij University of Fine Art & Design in Amsterdam.



Jesse maakte eerder een canvas voor 50 cent. Dit hangt nu in het kantoor van Fifty en zijn medewerkers. De ontwerper stuurde hier een foto van.



Roper Rope en Meek Mill
Ster advertentie
Ster advertentie