FunX

I Am Aisha is back en er komt nog veel meer vuur aan

  1. Newschevron right
  2. I Am Aisha is back en er komt nog veel meer vuur aan

I Am Aisha is weer terug met de heerlijke tune Body en was vandaag in the building in Start. De track die ze maakte samen met F1rstman is deze week de FunX DiXte en dan is het natuurlijk tijd om meer over deze collabo te vragen.

EP

Het duo heeft deze kapot lekkere tune net uitgebracht, maar er komt nog veel meer aan. Want de samenwerking tussen de twee smaakte uiteindelijk naar meer.

"We hebben al veel samengewerkt op andere tracks en dat ging altijd goed. Eind 2018 hadden we 'Body' gemaakt, en nog een of twee schetsen, en toen dachten we: dit gaat best wel snel en goed, waarom maken we niet gewoon een EP samen?"

2020

Maar huh?! Body is dus al in 2018 gemaakt en wordt nu pas uitgebracht. Hoe is het om zo lang te moeten wachten op het uitbrengen van zo'n lekkere tune? Aisha: "Dat is met alle artiesten. De liedjes die je maakt komen soms vet laat uit. [...] Het is soms wel lastig, want zoals nu heb ik zoveel toffe nieuwe liedjes, maar ik moet gewoon wachten tot 2020."

Internationale projecten

Inmiddels is I Am Aisha al een tijdje weg bij Top Notch en het was een tijdje wat stiller rondom haar. Had dat iets met haar vertrek te maken? "Nee, want toen ik daar nog wel zat was ik ook al stil", lacht ze. "Ik heb gewoon heel veel muziek gemaakt, omdat ik in een fase zat waarin ik een soort nieuwe prikkel nodig had ofzo. Ik heb toen samen met Drummakid een project gestart waarin ik negentig procent Engelstalig zing. En ik heb ook met veel buitenlandse artiesten en producers gewerkt. Dat is waar al mijn tijd naartoe ging."

Exclusive Snippet

Natuurlijk kan een artiest the building niet verlaten zonder eerst een spelletje te spelen. Dit keer werd het 5 seconden-spel gespeeld met I Am Aisha. Na de game kwam er nog iets heel exclusive, namelijk een snippet van een nieuwe track van I Am Aisha en F1rstman. Die hoor je vanaf minuut 2.43 in het onderstaande audiofragment. Go listen it!

Ster advertentie
Ster advertentie