FunX

Social Talk: Beyoncé schittert op rode loper van The Lion King en Kulture is jarig!

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Beyoncé schittert op rode loper van The Lion King en Kulture is jarig!

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Check hier de laatste juice!

celebs schitteren op rode loper van the Lion Kind Premiere

Wij moeten nog eventjes wachten totdat The Lion King uitkomt, maar de officiële premiere was gisteravond al. Celebrities als Kelly Rowland en Normani waren aanwezig. En natuurlijk konden ook Beyoncé en Donald Glover (Childish Gambino) niet ontbreken. Ze zagen er allemaal super uit!

artiesten steunen A$AP ROCKY

Precies een week geleden werd A$AP Rocky gearresteerd in Zweden wegens mishandeling. Volgens de leden van A$AP Mob wordt de rapper in slechte omstandigheden vastgehouden en daarom zijn zij een petitie begonnen om Rocky uit de gevangenis te kunnen krijgen. Inmiddels zit de petitie op 367 duizend handtekeningen en wordt het gesteund door celebrities als Jada Pinkett Smith, Teyana Taylor en Diddy.

Cardi B en Offset vieren de verjaardag van Kulture!

Cardi B en Offset vieren vandaag Kulture's eerste verjaardag! Haar ouders zullen sowieso groots uitpakken. Happy birthday, Kulture!

Jordyn Woods heeft de hoofdrol in de nieuwe video van Gunna

Denk je dat Jordyn Woods na het hele Kardashian schandaal stil heeft gezeten? Nope! Ze is zelfs harder aan het werk en dat blijkt maar weer, want de influencer heeft de hoofdrol in de nieuwe video van Gunna! Eén ding is zeker: ze ziet er goed uit.

Ster advertentie
Ster advertentie