FunX

Social Talk: Jonna en Chivv droppen nieuwe track & Bizzey geeft dikke auto cadeau

foto: Instagram: bizzey
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Jonna en Chivv droppen nieuwe track & Bizzey geeft dikke auto cadeau

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Check hier de laatste juice!

Chivv teasted met nieuwe clip

Chivv belooft vandaag om 17:00 uur zijn nieuwe videoclip Moe te droppen, dit laat hij weten via Instagram. Op zijn nieuwe track rapt hij over zijn heftige thuissituatie zonder zijn vader. "Mama belt me op en hoort de pijn in m'n stem, ze begint zich af te vragen wie ik nou eigenlijk ben."

Jonna belooft zijn track uit te brengen

Jonna Fraser belooft al een tijdje om een nieuwe track uit te brengen. Eerder maakte hij zijn volgers al warm door een stukje van het nummer te laten horen. Nadat hij vroeg of hij meer van de track moest laten horen, werd hij meteen gestalkt door hongerige fans. Daarom heeft hij nu bekendgemaakt dat het nummer donderdagnacht 0:00 online komt.

Young ellens schiet nieuwe videoclip?

Je hebt vast niet gemist dat Young Ellens de afgelopen maanden vastzat. Inmiddels is hij echter weer helemaal back in the game.Zijn caption onder een zijn foto van een paar weken terug was opvallend. "Zwijgrecht Artikel 29. Wetboek van strafvordering ‘niet ouwehoeren he." Nu lijkt hij een videoclip geschoten te hebben en ook het bijschrift onder deze foto was weer hetzelfde.

DJ WEF EN KLEINE NORI

DJ Wef en haar kleine meisje shinen samen in het zonnetje tijdens een momentje quality time.

Bizzey geeft zijn vrouw een dikke auto cadeau

Bizzey's baby momma is vandaag jarig en hij heeft haar verrast met een groot cadeau. Hij gaf zijn vrouw Renee namelijk een grote blinkende Audi. Zo te zien was ze er erg blij mee!

Foto: Instagram @bizzey

robinson squAD

Fans kijken er al het hele jaar naar uit: een nieuw seizoen Expeditie Robinson! Gelukkig hoeven ze niet heel lang te wachten, want op dit moment vinden de opnames plaats. Wie er allemaal meedoen is natuurlijk nog geheim, maar nieuwe presentator Kaj Gorgels geeft je wel een kleine sneak peek backstage. In zijn Stories laat hij zien waar de hele crew - die bestaat uit 150 man - verblijft. Ook plaatste hij een foto met het presentatieteam van dit jaar, bestaande uit hemzelf, Nicolette Kluiver en Geraldine Kemper.

Ster advertentie
Ster advertentie