FunX

Appa: "Hou rekening met verdwaalde jongeren"

  1. Newschevron right
  2. Appa: "Hou rekening met verdwaalde jongeren"
Appa releast zijn Mokerslag EP op 7 maart, maar voordat het zo ver is komen er nog een aantal singles uit. Zo releasde hij onlangs de track Leef en Laat Leven. De XTip is een samenwerking met Focus, de Amerikaanse producer die onder contract stond bij Dr. Dre. Appa vertelde ook bij FunX dat de eerste officiƫle videoclip de track 100% Halal met Fouradi wordt. Ook die track kan je vanaf maart gratis downloaden, want de gehele Mokerslag EP is gratis: "Ik ben veel te lang weggeweest om gelijk wat te vragen van de mensen."

Verantwoordelijkheid

De afgelopen weken heeft de rapper veel kritiek geuit richting zijn rapcollega's, maar daar had hij zo zijn redenen voor: "Als jij het wilt hebben over bloemetjes, bijtjes of swag, dan moet je dat zelf weten, maar er zijn genoeg verdwaalde jongeren die zomaar iets volgen op Twitter. Als artiest heb je een bepaalde verantwoordelijkheid naar die jongeren toe. Jongeren kijken letterlijk naar wat artiesten doen, dus doe er wat mee."

Badr Hari

Appa liet donderdag aan Morad en Shay in Fresh'n Up ook meer los over de samenwerkingen met Badr Hari en Raymzter op Mokerslag EP Vol.1. Zo vertelde hij dat kickbokser Badr Hari meerapt op het nummer Kampioen: "Hij heeft een hele toffe stem en het is de tweede track die we samen hebben gemaakt. (..) Het nummer illustreert de winnaarsmentaliteit die we hebben. Het is dat je toch weet op te staan en doorknallen, ongeacht de tegenslagen die je kan tegenkomen in je leven."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F75327088"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie