FunX

Brownie Dutch: `Iedereen is ooit Stupid Kind of Lover geweest`

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Brownie Dutch: `Iedereen is ooit Stupid Kind of Lover geweest`
Vanochtend vond er een invasie plaats in de FunX studio, want Brownie Dutch kwam langs! Hij vertelde uitvoerig over de nieuwe single 'Stupid Kind of Lover' dat afkomstig is van het nieuwe album waar hij aan werkt. Natuurlijk vroeg Fernando ook naar de zonnebrillen, maatpakken en de hook-up met Ali B.


Verkeerde keuzes

Volgens Brownie schuilt er in iedereen een Stupid Kind of Lover: "Ik veel shows gedaan en was ik daardoor bijna nooit thuis. Ik heb verkeerde keuzes gemaakt. Ik had misschien beter naar huis kunnen gaan en met mijn vrouw chillen, dan blijven hangen of naar een volgend feestje gaan."

Stupid Kind of Lover

Stupid Kind of Lover is afkomstig van het (nog) titelloze album van Brownie Dutch komt begin 2015 uit, maar hij heeft nog geen titel. "Ik heb 25 demo's gemaakt en brengen we nu terug tot acht stuks. Dat gaan we afproduceren tot een motown-achtige plaat."

Zoontje, don't be afraid

Het meest persoonlijke nummer van Brownie Dutch gaat over zijn zoon en heet 'Don't Be Afraid': "Als je het hoort, dan klinkt het als een liefdesnummer, maar het gaat over mijn zoontje die nu bij mijn ex woont. Ik zie hem niet meer zo vaak als eerst. In het nummer vertel ik hem "don't be afraid" dat ik er nog steeds voor hem ben wanneer hij mij nodig heeft."

Ster advertentie
Ster advertentie