FunX

Winne en Feis: "Videoclip van Loslaten wordt gek!"

  1. Newschevron right
  2. Winne en Feis: "Videoclip van Loslaten wordt gek!"
Winne en Feis staan bovenaan in de FunX XChart met Superman, maar volgens Winne zijn ze nog onderweg: "Alles wat we nu hebben bereikt is boven verwachting." Hij noemde Superman ook nog het startschot in Start: "Er komt nog een hoop aan. Blijf scherp, want gaan mensen verwennen in 2015."

Nieuwe single: Loslaten

Het eerste dat we kunnen verwachten is de nieuwe Feis single 'Loslaten', dat verklapte hij vanochtend bij Rutger. "De videoclip is al geschoten en wordt nu gemonteerd. Het wordt heel erg gek." Winne kan niet wachten: "Ik ben jaloers, trots en blij man. Die video is echt top."Eckte.com
Feis denkt dat 'Loslaten' in de eerste weken van januari uitkomt. De videoclip zit nu op negentig en gaat volgens Winne in première op Eckte.com, een website waar ze de afgelopen maanden hard aan hebben gewerkt. "Het is een verzamelplaats waarop te zien is wat we doen. We zijn een soort familie van creatievelingen zoals FunX", voegde Winne daaraan toe.


Emotioneel moment bij de albumreleaseparty

Winne is 'Oprecht Door Zee'
Winne werkt ondertussen ook keihard aan zijn eigen album: "Ik ben heel ver, maar ik zat gisteren nog in de studio. Het plan is om de komende weken en maanden in de studio te zitten om het album af te maken. De titel is 'Oprecht door Zee', maar een releasedatum is er nog niet."

Ster advertentie
Ster advertentie