FunX

Robert de Hoog wil Sluizer graag interviewen

  1. Newschevron right
  2. Robert de Hoog wil Sluizer graag interviewen
Robert de Hoog gaat tijdens het filmfestival acteurs, regisseurs en producenten interviewen. In anderhalve week zijn Teun Kuilboer en hij onder meer aanwezig bij premières van films als Nono, Het ZigZag Kind en Bellicher: Cel. Ook bij de uitreiking van het Junior Kalveren Gala en de Theo Maassen Dag zijn ze van de partij.
Graag interviewen
De Hoog wil met name regisseur George Sluizer graag interviewen. Hij regisseerde begin jaren 90 de film Dark Blood die nooit werd uitgebracht. Een van de acteurs, River Phoenix, kwam in 1993 te overlijden. Zijn verzekering heeft het filmmateriaal nooit vrijgegeven waardoor het niet kon worden uitgebracht. Sluizer wist de film op illegale manier in handen te krijgen en laat deze tijdens het filmfestival voor het eerst zien. Daarna wordt de beelden nooit meer vertoond.

Paul Verhoeven
Steekspel is de meest recente bioscoopfilm waar Robert de Hoog in te zien is. De film die afgelopen maandag in première ging, is geregisseerd door Paul Verhoeven. "Het is gewoon de grootste regisseur in Nederland die we ooit hebben gehad", aldus de acteur. "Ik ben er super trots op. Dat ik met Paul heb mogen werken is een van de grootste eren die ik tot nu toe heb gehad", voegde hij er nog aan toe.

Projecten
Binnenkort maakt de Hoog bekend aan wat voor nieuwe projecten hij werkt. Hij kon nog niks verklappen behalve dat er iets leuks voor televisie in de maak is.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F61222234&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie