FunX

Jairzinho op nummer 1 in de FunX XChart met 'Tempo'

  1. Newschevron right
  2. Jairzinho op nummer 1 in de FunX XChart met 'Tempo'

Het was een jaar vol awards, grote shows en tunes voor Jairzinho en label Rotterdam Airlines. Morgen komt zelfs zijn debuut-EP Gouden Plaat uit. Maar ondanks de individuele prestaties ziet hij de gezamenlijke als het meest waardevol. "Gate 16 is het hoogtepunt van wat we tot nu toe samen hebben bereikt. Daarvoor zijn we echt heel hecht met elkaar bezig geweest om te creëren."

#1 xchart

Vanmorgen in Start werd al dat harde werk nogmaals beloond met het nieuws dat Tempo de nummer één positie heeft bereikt in de FunX XChart.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grenzeloos

Het geluid van Rotterdam Airlines reikt tot ver voorbij de Nederlandse grenzen. Zo ging onlangs de Amerikaanse YouTuber Najib IsTalkCheap los op de track Turnen van Sevn Alias featuring Jairzinho. Binnenkort is Jairzinho als hoofdartiest aan de beurt in deel drie van de reactievideos.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jairzinho: "Ik vind het supernice. Het is een teken dat die sound, die vibe, dat het overgebracht kan worden. Dat iedereen kan viben op ons, ondanks de taal."

Gouden plaat

De titel van Jairzinho's nog ongereleaste EP belooft veel voor de toekomst, maar de naam is eigenlijk gebaseerd op het verleden." 'Gouden Plaat' is het resultaat van een lange, maar mooie periode. De weg van totaal onbekend zijn tot nu, is de periode waarvan ik het meest heb geleerd. Dit is mijn debuut en ik vind de afgelopen periode een gouden tijd geweest."

Met Fernando deed Jairzinho een kleine luistersessie en deelde de rapper de verhalen achter zijn nieuwe tracks.

Ster advertentie
Ster advertentie