FunX

Gamekings: 'Halo 4 breekt nu al records'

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: 'Halo 4 breekt nu al records'
Gameking Boris heeft vandaag weer drie bijzondere games besproken. De game die momenteel het meest in de picture staat is Halo 4. De populaire Xbox-game heeft namelijk een verkooprecord verbroken. Gezien de fans hier al een paar jaar op wachten, willen ze het allemaal zo snel mogelijk hebben. Hierdoor vliegen de verkoopcijfers volgens Boris in de eerste paar weken door het dak.

Er zijn positieve veranderingen in de game aangebracht volgens de game journalist. "Op een of andere manier was die game vroeger ouderwets, dat is er nu vanaf. Daardoor ben ik nu ook gelijk weer helemaal terug in dat Halo universum", aldus Boris.

Call of Duty: Black Opps 2
Een andere game die volgens hem binnenkort records gaat verbreken is Call of Duty: Black Opps 2. De serie kreeg ondanks zijn populariteit toch wat kritiek te voortduren. Het nieuwe deel speelt zich dit keer af in de toekomst en in verschillende continenten. Gameking Yeye speelt het spel momenteel uit in Londen en het enige wat Boris kan verklappen is dat het niet tegenvalt.

Tenslotte besprak Boris de game van de nieuwste Disney animatiefilm 'Wreck it Ralph'. Beluister het gesprek uit Start hieronder terug!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F66730613&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie