FunX

Jim Bakkum wil een muziekprogramma

  1. Newschevron right
  2. Jim Bakkum wil een muziekprogramma
SBS Shownieuws gaat het nieuwe tv-seizoen compleet vernieuwd in en Jim Bakkum maakt als nieuwe presentator van de vroege editie alles van dichtbij mee. Vanochtend in Start vertelde hij dat het SBS-programma een Amerikaanse vibe meekrijgt. "Het decor wordt echt heel groots en niet meer alleen achter een deskje staan. Je hebt veel meer interactie. Het wordt een beetje Amerikaansachtig showbizprogramma.Toen ik het hoorde dacht ik gelijk, dat is echt wat voor mij om te doen! Maar ik mag niet te veel verklappen."

Naast het Shownieuws is Jim Bakkum ook in gesprek met SBS over een eigen programma. "Ik weet niet wat mijn rol moet zijn, daar moet over gepraat worden." Hij heeft het liefst een programma over muziek, maar ook heeft hij zijn eigen ideeën voorgelegd. "Ze hebben ook heel veel nieuwe programma's die ze gaan doen bij SBS. En misschien zit daar een programma tussen dat bij me past."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F56926716&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie