FunX

Gaat Stefflon Don samenwerken met Drake?

  1. Newschevron right
  2. Gaat Stefflon Don samenwerken met Drake?

De Britse Stefflon Don gaat lekker. Ze brak in Nederland door met haar track 'Popalik' met Cho. Ook de track 'London' met Jeremih werd een hit. Op dit moment is ze hard bezig met haar solocarière. Dat gaat goed, want haar 'Real Ting' mixtape werd binnen een maand ruim drie miljoen keer gestreamd. Vanmorgen was ze te gast bij Start.

opgroeien

Stefflon Don woont al een tijdje in Londen, maar is opgegroeid in Nederland. Ze werd geboren in Birmingham, verhuisde naar Rotterdam toen ze vier was en woonde tien jaar in Nederland. Op haar veertiende ging ze terug naar Londen en dat noemt ze nu nog steeds haar thuis. Muziek heeft altijd een belangrijke rol in het leven van Stefflon Don gespeeld.

"Ik was altijd al bezig met muziek, het is altijd mijn main focus geweest. Ik heb een muzikale achtergrond, want mijn hele familie is muzikaal. Mijn broer rapt en mijn zus en moeder zijn zangeressen."

drake

Stefflon Don heeft al veel goede samenwerkingen op haar naam staan. Dyantha vraagt haar welke samenwerking er nog meer aankomt. Ze zag namelijk op de Instagram van de female MC een filmpje waar ze samen met Drake danst. "Drake is cool. Ik ken hem nu een jaar", legt Stefflon Don uit. Betekent dit dat we binnenkort een track van de twee kunnen verwachten?

"Hij heeft me iets gestuurd en we hebben samen aan iets gewerkt. We wachten nu op het juiste moment om samen iets te doen."

video

Wat we in ieder geval sowieso binnenkort van Stefflon Don kunnen verwachten, is haar video voor '16 shots'. De video is opgenomen in Jamaica en in de video wordt haar moeder ontvoerd. Haar echte moeder speelt in de clip, samen met vijf andere vriendinnen van Stefflon Don. Het is wel vaker dat de artiest wordt vergezeld door een entourage van mooie vrouwen. En dat doet ze voor een reden.

"Heel veel vrouwelijke rappers willen het tegen elkaar opnemen. Ik wil niet zo zijn. Er is ruimte voor iedereen, iedereen is welkom. Ik doe het voor de ladies."

Dilemma's

Dyantha legde Stefflon Don ook nog wat pittige dilemma's voor. Dyantha liet haar bijvoorbeeld kiezen tussen haar grootste idolen: Foxy Brown, Nicki Minaj of Lil' Kim. Dat is een moeilijke keuze, maar uiteindelijk kiest ze Foxy Brown als grootste inspiratie. Als het gaat om haar favoriete stad verkiest ze Londen boven Rotterdam en Kingston. En ten slotte moet ze ook nog kiezen wie ze de leukste man vindt: de Jamaicaanse Usain Bolt, de Engelse Tinie Tempah of de Nederlande Sevn Alias.

"Ik ken Sevn, hij is schattig. Maar ik kies toch Usain Bolt, omdat hij wat ouder is."

Ster advertentie
Ster advertentie