FunX

Persbericht: Zomercarnaval live op radio en internet

  1. Newschevron right
  2. Persbericht: Zomercarnaval live op radio en internet
Jongerenradio FunX doet hele weekend live verslag vanaf Rotterdamse Coolsingel
FunX is komend weekend volop aanwezig bij het Rotterdamse Zomercarnaval, het grootste evenement van Nederland met jaarlijks zo’n 900.000 bezoekers. De opwarmer van de grote straatparade is de Battle Of Drums op vrijdagavond die live wordt uitgezonden via een videostream op www.funx.fm. In de battle strijden vier Nederlandse brassbands om de felbegeerde titel “Beste Brassband Zomercarnaval 2008”. Ook het afsluitende concert van de Colombiaanse salsasensatie LA33 wordt vrijdagavond live uitgezonden. FunX hecht veel waarde aan de videostream vanwege de grote belangstelling vanuit Suriname en de Nederlandse Antillen voor het Zomercarnaval en de Battle of Drums presented by FunX.

Latinweek
Het Rotterdamse Zomercarnaval is de afsluiting van de Latinweek deze week op FunX. In de Latinweek pakt de radiozender flink uit met tropische muziek, reportages en de speciale LatinMiX door dj Idriss. Op vrijdag zendt de radiozender van 10:00-18:00 uur de Latin Top 100 uit. De lijst met de grootste Latin hits gekozen door luisteraars komt net zoals alle FunX-programma’s live vanuit de mobiele studio op de Coolsingel. De straatreporters van FunX doen verslag vanuit de swingende carnavalmenigte.

Latin Radio
Het Zomercaranaval is voor FunX ook de start van een nieuw radio themakanaal; FunX Latin Radio. Deze stream zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week de beste Latin en Caribbean muziek uit van onder andere de Caribische band Aventura, popsterren Enrique Iglesias en Shakira en de salsaband LA33.

Meer informatie over het Zomercarnaval vindt u op www.funx.fm en www.zomercarnaval.nl.
Ster advertentie
Ster advertentie