FunX

"Schwarzenegger is weer de oude"

  1. Newschevron right
  2. "Schwarzenegger is weer de oude"
Schwarzenegger is na jaren weer in een film te zien waarin hij de hoofdrol heeft. In The Last Stand speelt hij de rol van sheriff Owens die zijn laatste dagen rustig wil doorbrengen. Die rust wordt verstoord door een drugsbaron met zijn bende naar Mexico wil vluchten. Ze moeten daarvoor door de stad van Owen's reizen om de grens te bereiken. "Het is een ouderwetse Schwarzenegger film met veel pief paf poef," aldus Robbert Blokland. Ondanks dat de film leuk is, is het volgens de filmkenner geflopt in de Verenigde Staten.
The Imposter
Een van de opvallende films die momenteel in de bioscoop draait is The Imposter. De gebeurtenissen in de film zijn gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. Een jongen verdwijnt op 12-jarige leeftijd in de Verenigde Staten. Enkele jaren later beweert een jongen in Spanje dat hij het vermiste kind is. De ouders van de jongen hopen dat hij het werkelijk is en ontvangen hem met open armen ondanks dat hij er anders uitziet. Het is volgens Blokland een zeer goede film.


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F81204100"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie