FunX

Lisa Staal wil ‘In bed met’ Mark Rutte

  1. Newschevron right
  2. Lisa Staal wil ‘In bed met’ Mark Rutte
Lisa Staal deelde als callgirl jarenlang het bed met menig bekende Nederlander en lichtte in de FunX ochtendshow een tipje van de sluier! Ze deelt haar hele verhaal in haar autobiografische boek ‘In bed met’. De titel is een verwijzing naar het programma, waarin ze jaren geleden BN'ers ontving in haar bed. Als ze het programma nog een keer mocht maken, dan wil ze Mark Rutte in bed hebben.

Lisa's BN'er

Fernando vroeg Lisa vanochtend om een naam van een BN’er waarmee ze het bed heeft gedeeld. Het enige dat ze losliet was de hint: "Doet ie het of doet ie het niet". Dat lijkt een verwijzing naar het programma dat in de jaren negentig gepresenteerd werd door Peter Jan Rens en uitgewerkt door John de Mol.


Plasseks

Lisa vertelde in de ochtendshow onder andere over de bizarre dingen die ze tijdens haar callgirl periode heeft meegemaakt. Plasseks was het raarste wat iemand haar ooit vroeg. “Ik kon het niet, ik heb weleens liters water gedronken en nog ging het niet. Die man heeft twee uur gewacht en nadat hij de deur van de hotelkamer achter zich dicht trok dacht ik: zo en nu ga ik even lekker plassen”.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F78213720"></iframe>
{/source}

Positief

Ondanks Lisa’s liefdeloze jeugd staat ze heel positief in het leven. Ook van haar callgirl periode heeft ze niets overgehouden. “Je hebt natuurlijk twee verschillende werelden, de negatieve gedwongen prostitutie is zo ver van mijn bed”.

Rutte

Met Mark Rutte zou Lisa Staal nog weleens het bed in willen duiken, maar dan alleen om haar tv-programma ‘In bed met Lisa’ nieuw leven in te blazen. De talkshow werd getoond op de publieke omroep Salto Amsterdam en had maar liefst een half miljoen kijkers. Lisa wil in ieder geval niet meer terug in de prostitutie: “Ik ben nu 45, ik moet er niet meer aan denken”.

{source}
<iframe width="550" height="413" src="http://www.youtube.com/embed/Xpm5n-UCFD0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie