FunX

Typhoon heeft je hulp nodig voor Lobi Da Basi

  1. Newschevron right
  2. Typhoon heeft je hulp nodig voor Lobi Da Basi
Typhoon schoof vanochtend aan in Start om te vertellen over het album en de bijbehorende documentaire Lobi Da Basi (Liefde is de baas). Eigenlijk zou het een plaat met een korte reportage worden, maar in Suriname ontstond een groter verhaal dat uiteindelijk een documentaire werd.

In Suriname merkte Typhoon dat hij iets miste in Nederland en daar raakte hij extra geïnspireerd voor Lobi Da Basi: "Nederland is het nummer één land als het gaat om zekerheid, maar in Suriname gaat het om andere basiswaarden: Lobi Da Basi (liefde is de baas). Niet alleen liefde met romantische waarden, maar ook de liefde voor je vaderland en familie. Dat mis ik soms in Nederland. Het gaat om succes en haastig, maar ik mis die binding met elkaar."Donatie

Typhoon heeft veel tijd en geld in Lobi Da Basi gestoken, maar hij komt nog duizenden euro's tekort. Van de benodigde € 8000,- heeft hij nog de helft nodig en daarom is hij een fundraising begonnen voor mensen die hem willen steunen: "Vandaar dat mensen nu via liefdeisdebaas.nl en voordekunst.nl een donatie kunnen doen. Daar staan hele toffe awards die je krijgt als je ons support."Met een rapper als Typhoon kan Fernando natuurlijk geen show maken zonder het volume op tien te draaien, zodat Ty een keiharde freestyle kan droppen.

Ster advertentie
Ster advertentie