FunX

Familie aan de top bij Oilily

  1. Newschevron right
  2. Familie aan de top bij Oilily
Gijs de Kogel is marketing director bij Oilily World, een kleurrijk modemerk van Nederlandse bodem. Zijn schoonouders Willem en Marieke Olsthoorn hebben het bedrijf in 1963 opgericht en wisten het te ontpoppen tot een internationaal, succesvol bedrijf.

Familiebedrijf

De schoonouders van Gijs, Willem en Marieke Olsthoorn, hebben het bedrijf in 1963 opgericht en wisten het te ontpoppen tot een internationaal, succesvol bedrijf. Willem en Marieke verkochten het merk in 2001 om te pensioneren. Helaas ging het bedrijf daarna failliet. De familie kon dit niet aanzien en kocht het bedrijf in 2009 weer terug. Er werd een rondje langs de kinderen gedaan voor functies binnen het bedrijf. Gezien zijn ervaring in de reclame en PR werd Gijs gevraagd als marketing director. Vrouw Sofie is verantwoordelijk voor het logistieke gedeelte.

Sollicitatie

Sinds de overname wordt met een klein team hard gewerkt om terug te komen op de positie waar het merk ooit was. De focus ligt nu op de nieuwe collectie en de opbouw van het merk. Tijdens de uitzending solliciteerde Cheryl met succes naar de stageplaats op de Marketing afdeling.

Wil je weten welke bekende Nederlander Gijs het liefst niet ziet werken bij Oilily? Beluister hieronder dan de hele uitzending!

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201203181700.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie