FunX

Oussama Ahammoud alias 'Muis' vertelt over zijn twee nieuwe projecten

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Oussama Ahammoud alias 'Muis' vertelt over zijn twee nieuwe projecten

Oussama Ahammoud heeft zichzelf in 2018 goed op de kaart gezet. Hij speelde Muis in het eerste seizoen van de populaire serie Mocro Maffia en was daarna te zien als Rimon in Vakkenvullers. Volgens Fernando is hij de acteerbelofte van 2019 en vanmorgen sprak hij hem bij Start over zijn succes in Mocro Maffia en zijn plannen voor komend jaar.

grote mond

Oussama vertelde dat hij zijn rol in Mocro Maffia bemachtigd heeft door simpelweg zijn grote mond te gebruiken: "Ik dm'de Achie: 'yo, ik zie dat Mocro Maffia eraan komt, laat me auditie doen!'" De bekendheid die het succes van de serie met zich meebracht, is nieuw voor Oussama. "Ik had dat nooit. Ik kom gewoon uit Amsterdam-Noord, ben vaak in West en chill 'm gewoon met m'n vrienden. Nu is het allemaal nieuw en moet je verantwoording afleggen", vertelt hij.

DE LIBI

De 17-jarige acteur vertelt vervolgens dat hij druk bezig is met twee nieuwe projecten. Zo zal hij begin dit jaar te zien zijn in de thrillerserie Morten én verschijnt hij dit jaar op het witte doek, in de film De Libi. Hierin zal hij samen spelen met onder andere rapper Hef en mede Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib. De film zal gaan over drie zeventienjarige jongens uit een Amsterdamse buitenwijk die er alles aan doen om de nachtclub Jimmy Woo binnen te komen. De film zal deze zomer in de bioscoop te zien zijn.

advies

Voor jongeren met dezelfde droom heeft Oussama een duidelijk advies:
"Ga aan jezelf werken en ga veel films kijken. Wees humble, maar ook brutaal. Als je iets denkt of wil zeggen, moet je het gewoon doen. Schaam je niet om je mening te geven."

Ster advertentie
Ster advertentie